Amagerlystfiskeren

Forside Årets Arrangementer Afholdte Arrangementer Rekorder Sponsorer Vedtægter

 
Afholdte Arrangementer
 

HUSK: I er MEGET velkomne til, at tage nogle billeder fra turene samt lave et lille skriv om begivenhederne, fangster o.s.v.
og give dem til Johnny.
Så vil det komme her på hjemmesiden og i vores nyhedsbrev.


2010
 

Vellerup Vig 10. oktober

Vækkeuret rev mig ud af drømmeland lige akkurat som jeg var ved at lande mit livs blankfisk. Jeg så på uret: 05.45!

Det er ALT for tidligt, men jeg havde jo lovet at hente Jørgen og sammen skulle vi køre ud til Valby, hvor Erik Jørgensen stod klar med hans stationcar til videre færd mod Velleup Vig. Så jeg fik mig, noget langsomt, kantede mig ud af den varme seng og ud af døren.

Erik Jørgensen, Jørgen og jeg mødte Dennis på tanken ved Roskilde hvor vi fulgtes afsted mod de blanke fisk i Vellerup Vig.

Vel ankommet til pladsen riggede vi til og drog ud på de "spots" som vi hver især havde udset os.

Vinden havde desværre taget til og kom fra Nod-øst hvilket gjorde det en smule svært at afdække pladserne, men det skulle jo prøves.

Efter 1,5 time var det tid til en kop varm kaffe og en status. Ingen havde mærket eller set fisk!

Dennis havde en frokost-aftale og sagde farvel og knæk og bræk. Erik Jørgensen, Jørgen og jeg, besluttede os for at prøve lykken på muslingebanken i håbet om at vinden måske var en smule bedre der. Desværre var det ikke tilfældet og efter yderlige én time måtte vi to Erik'er kapitulere og traske kolde og uden fisk på land, op til bilerne til en forfriskning. Jørgen blev troligt stående og tæskede vandet tyndt med hele hans arsenal af wobler og blink, men efter en lille time mere, kom han også traskende uden fisk. Så status på turen var: 0 fisk på land, 0 fisk set - men tilgengæld var vejret flot, selvom vinden gik gennem marv og ben.

Tak For turen drenge - vi tager dem næste gang.

MVH
Erik Jacobsen
Deltager: Dennis G, Bornholmer Jørgen, Erik Jøgensen & Erik Jacobsen.
 

 
 
Ørsted 10.–11. september

Denne tur har vokset sig til noget af en succestur. 20 mand mødte frem ved Ørsted Ørredvand hvor der blev hygget med masser af god mad. Fisk var der rigtig mange af, selv om der ikke kom så mange på land. Ca. 10 fisk blev der landet, og Freddy var topscorer med en stor guldørred.


 

Bustur til Mörrum 17. august

Der var 26 medlemmer og gæster med fra Klubben på denne tur til Mörrum og ABUs fabrikker. Igen var der mulighed for at fiske på ABUs flotte stykke af Mörrum. Desværre blev der heller ikke denne gang fanget noget.

Vejret var blæsende og masser af regn, da turen begyndte fra klubhuset, men da bussen ankom til Mörrum skinnede solen. Ham formanden kan altså noget med vejret.
 

Fisketur til Alaska 18. juni – 4. juli 2010

En tur der er en hver lystfisker drøm. 7 mand var af sted og der blev fanget laks. Måske ikke så mange som vi havde håbet, men der var fisk på, der sprængte vores 50 punds liner, som om det var sytråd. Stig fik den største kongelaks på hele 14,1.

>> Læs hele den spændende beretningen her <<
 

Simested 8.-15. maj

En tur hvor der var ”fuldt hus”. Alle pladser var udsolgte til en tur med masser af hygge og fiskeri. Som det desværre har været de sidste år, blev der ikke fanget noget i hverken Simested å eller Karup å. Men de der prøvede lykken i forskellige P&T kom hjem med masser af fisk, også nogle med betydelig størrelse på.
 

Præmierefiskeri i Mörrum den 26. marts

Igen i år lykkedes det for Amager Lystfiskerens medlemmer at få kort til præmieren.

Benny, Mogens, Bent, Dennis, John, Gokke og Erik stod og ventede med længsel på, at kanonen skulle gjalde ud over den flotte Mørrums å kl. 9.

Og der var ikke gået mere end ét minut før den første fisk havde ladet sig falde for Eriks wobler i Pool 29 - desværre faldt fisken af ved kanten efter en kort fight.

Der skulle dog ikke gå længe ( 15 min. ) før der var bid igen - Dobbelt bid endda - både formanden Bent Pihl og Erik fik fast fisk samtidig.

Efter en god fight kunne Bent lande en meget flot havørred på 6,2 kg (han) - mens Erik efter en del tovtrækkeri kunne kane en slank hun på ca. 105cm over netkanten, der efter en hurtig fotografering fik sin frihed igen.

Ialt blev det til 15 Havørreder til Amager Lystfiskerens udsendte hvor mange af den blev genudsat med ønsket om snarligt gensyn.
 

 
 


 
Amagerlystfiskeren, Amager Strandvej 413, DK-2770  Kastrup = Telefon: 2618 8252 =   Email: amagerlystfiskeren@hotmail.com