Amagerlystfiskeren

Forside Årets Arrangementer Afholdte Arrangementer Rekorder Sponsorer Vedtægter

 
Afholdte Arrangementer
 

HUSK: I er MEGET velkomne til, at tage nogle billeder fra turene samt lave et lille skriv om begivenhederne, fangster o.s.v.
og give dem til Johnny.
Så vil det komme her på hjemmesiden og i vores nyhedsbrev.


2022

Flæskestegsandwich 4/5
En smagfuld aften, og der blev spist op.
 

     
Tude Å 10/3

Nogle gange er heldet bare med én!

Kim og jeg tog til åen for at fiske havørred, nu hvor fredningen er slut. Vi forventede ikke de helt store ørred, så grejet var forholdsvis let; str 2 Vibrax spindere i guld med røde pletter, og så fluestangen.

Vi fik hurtigt kontakt med fine havørred i størrelsen ½ - 3 kg, hvor de to største var hhv blank og en flot nedfalds-han, og dem fik vi på knap 3 timer.
Så var turen ligesom reddet…

Men der var mere i vente… Jeg kastede spinderen helt ind mellem sivene og sad så fast… troede jeg… men det viste sig hurtigt at være en pæn gedde, så vidt vi kunne se. Den ”voksede” dog da den kom nærmere, og noget måbende landede vi en ca 8 kg / 104 cm stor gedde. På en lille spinner med kun 0.33 fluorocarbon forfang. At gedden ikke bed forfanget over i fighten var bare mega heldigt.

Men fiskeriet smed en endnu mere utrolig fight af sig. Kim fiskede med havørredflue og krogede en om mulig større gedde. Den bed heller ikke forfanget over, og vi landede en 10kg+ tyk gedde på 97 cm.

Den dag glemmer vi aldrig…!
Johnny :-)

 

 


 
Amagerlystfiskeren, Amager Strandvej 413, DK-2770  Kastrup = Telefon: 2618 8252 =   Email: amagerlystfiskeren@hotmail.com