Amagerlystfiskeren

Forside Årets Arrangementer Afholdte Arrangementer Rekorder Sponsorer Vedtægter

 
Afholdte Arrangementer
 

HUSK: I er MEGET velkomne til, at tage nogle billeder fra turene samt lave et lille skriv om begivenhederne, fangster o.s.v.
og give dem til Johnny.
Så vil det komme her på hjemmesiden og i vores nyhedsbrev.


2020
 
Fastelavn 23/2

Søndag den 23. februar blev der afholdt fastelavnsfest i Amager Lystfiskerens klubhus. Som sædvanlig var der dækket op til et par hyggelige timer sammen med forældre, bedsteforældre og børn. 19 forældre og bedsteforældre og 10 børn deltog. For børnene var der præmie til kattekongen og bundkongen samt til bedst udklædt pige og dreng.

For de voksne var der præmie til kattekongen og bundkongen.

Da tønderne var slået ned, var der kaffe, sodavand og fastelavns- boller i klubhuset og hjemmelavede slikposer til børnene.  

 

Kattekonge børn blev Vincent Schøbel Detterberg  

Bundkonge børn blev Oliver Dülch Lund

Kattekonge voksne blev Patrick Frederiksen

Bundkonge voksne blev Kenneth Glinfort

Bedst udklædte pige blev Ofelia Bak Andersen, som Piratprinsesse.

Bedst udklædte dreng blev Quentin Bak Andersen som Dino

Tak til alle for en hyggelig dag Hilsen Agger

 
   
     
     
     
     
 

 
Nytårskur 4/1

Den 4. januar afholdt Amagerlystfiskeren sin årlige nytårskur. 38 fiskekammerater havde sat hinanden stævne i klubhuset for at nyde en herrefrokost, og ønske hinanden godt nytår. Inden fællesfoto og maden, blev der livligt diskuteret blink og spinnere, powerbait og størrelse på kroge, samt vist billeder af tidligere fangster, hvad skulle vi gøre uden mobilen . Årets store julebord manglede ikke noget og alle gik mætte fra bords. Stor tak til Kurt og Gokke for et godt og velsmagende arrangement.
Hilsen Agger

 

 


 
Amagerlystfiskeren, Amager Strandvej 413, DK-2770  Kastrup = Telefon: 2618 8252 =   Email: amagerlystfiskeren@hotmail.com