Amagerlystfiskeren

Forside Årets Arrangementer Afholdte Arrangementer Rekorder Sponsorer Vedtægter

 
Afholdte Arrangementer
 

HUSK: I er MEGET velkomne til, at tage nogle billeder fra turene samt lave et lille skriv om begivenhederne, fangster o.s.v.
og give dem til Johnny.
Så vil det komme her på hjemmesiden og i vores nyhedsbrev.


2019
 
Glögg & Æbleskiver 18/12

Så blev det igen tid til gløgg og æbleskiver i fiskeklubben så man kunne hygge sig, og ønske sine fiskekollegaer en rigtig glædelig jul og et godt nytår. Hilsen Agger

 

 
Banko 20 & 27/11

Onsdag den 20. og 27. november blev klubbens årlige bankoaftener afholdt. Som sædvanlig var der mødt håbefulde medlemmer med familie og venner op for at se om juleanden, flæskestegen og andre gode præmier kunne komme med hjem. Stor tak til vores mange sponsorer som har støttet klubbens bankospil år efter år. Støt vores sponsorer som de støtter os. I finder dem på klubbens hjemmeside.
Hilsen Agger

 
 
Ørsted P&T 26-28/9

19 fiskekammerater havde sat hinanden stævne på denne årlige tur med overnatning og natfiskeri. Klubrekord for Stør blev sat i 2014 af Kenneth Kolinn, den blev fanget i Poppelsøen og vejede 18,6 kilo. Den blev slået torsdag 26. september 2019 af Frank Buus der fangede en Stør på 18,8 kilo og dermed satte ny klubrekord. Ole Møller som var med for første gang lagde stærkt ud med to Stør på henholdsvis 13,5 og 9,2 kilo.Som det er tradition lød aftensmenuen på grillstegt mørbrad, grillede hele løg, bagt kartoffel og masser af bearnaise sovs.
Hilsen Agger

 

 
Renovering af klubhuset 22/6

I 2013 fik Klubhuset en ordentlig udeomgang, hvor huset blev malet og der blev lavet ny trappe.

Nu var turen kommet til det indendørs. Vægge og lofter skulle males, der skulle trækkes nye kabler, nye lamper sættes op og meget andet. Vi startede med morgenmad kl. 0900, hvorefter der blev knoklet igennem. Tak til alle der satte lørdagen af til dette omfattende arbejde.
Hilsen Benny

 

 
Simested 18-25/5

Den længe ventede årlige Simested tur startede med morgenmad i fiskeklubben hvorefter der var kolonnekørsel til Molslinjen Odden – Århus. Efter en rolig overfart ankom vi til Aalestrup hallens vandrehjem, hvor vi har haft base de sidste 18 år. Snart var der pakket ud, redt senge og fiskegrej gjort klar. Ugen bød på blandet vejr, sol, tåge, regn dog ikke sne. Der blev også tid til træning i fluefiskekast på fodboldbanen. I ugens løb blev der fanget regnbueørred, guldørred og sølvørred, 60 fisk med en samlet vægt på 123 kilo. Allan Hvithamar blev topscorer med 12 fisk skarpt forfulgt af John Bach med 9 fisk og Ole Skjold Møller og Bent Pihl på tredjepladsen med 6 fisk hver. Godt gået af Ole som var med for første gang. Helgi Hvithamar fik den største fisk en regnbueørred på 5,2 kilo, den blev taget på et microblink ”FIDUSEN”. Som rosinen i pølseenden kom Agger med ny makker Benny Alfsen med 0 fisk. Trods det lidt magre resultat, gik vi ikke ned på Nordsøolie som sidste år. En stor tak til vores formand Bent Pihl, for det store logistiske arbejde han havde lagt for dagen.
Agger
 

     
     
     
     
     
     


Generalforsamling 13/3

Onsdag den 13. marts 2019 blev der afholdt generalforsamling i fiskeklubben. Der var fremmødt 28 af klubbens 66 medlemmer. En enig bestyrelse, uden om formanden, havde besluttet at klubben skulle have et nyt æresmedlem og at det skulle være formanden Bent Pihl, som anerkendelse for det store arbejde han har gjort for vores klub. Under hans formandskab er medlemstallet mere end fordoblet. Bent er også drivkraften bag de mange arrangementer og fisketure i klubben. Bent øser gerne ud af sin ekspertise for at lære nye og gamle medlemmer hvordan man får fisk på krogen. Desuden har Bent taget initiativet til at der er taget kontakt til forskellige andre fiskeklubber. Generalforsamlingen kvitterede med lang og kraftig klapsalve. Efter generalforsamlingen, blev der traditionen tro serveret gule ærter med medisterpølse, flæsk og tilbehør. 

Benny og Agger


 
 
 
Fastelavn 3/2

Søndag den 3. marts 2019 blev der afholdt fastelavnsfest i Amager Lystfiskerens klubhus. Som sædvanlig var der dækket op til et par hyggelige timer sammen med forældre, bedsteforældre og børn.
27 voksne og 12 børn deltog. For børnene var der præmie til kattekongen og bundkongen samt til bedst udklædt pige og dreng.

For de voksne var der præmie til kattekongen og bundkongen.

Da tønderne var slået ned, var der kaffe sodavand og fastelavns- boller i klubhuset og hjemmelavede slikposer til børnene.

 

Kattekonge børn blev Vincent Schøbel Detterberg  

Bundkonge børn blev Alina Pihl Mikkelsen

Kattekonge voksne blev Kenneth Glinfort

Bundkonge voksne blev Christina Johansen

Bedst udklædte pige blev Melia Pihl Mikkelsen som mariehøne.

Bedst udklædte dreng blev Marvin Johansen som Harry Potter.  

 

Agger

 
 

 
 


 
Amagerlystfiskeren, Amager Strandvej 413, DK-2770  Kastrup = Telefon: 2618 8252 =   Email: amagerlystfiskeren@hotmail.com