Amagerlystfiskeren

Forside Årets Arrangementer Afholdte Arrangementer Rekorder Sponsorer Vedtægter

 
Afholdte Arrangementer
 

HUSK: I er MEGET velkomne til, at tage nogle billeder fra turene samt lave et lille skriv om begivenhederne, fangster o.s.v.
og give dem til Johnny.
Så vil det komme her på hjemmesiden og i vores nyhedsbrev.


2015

  

Ørsted P&T 25/9

Ørsted P&T er en tilbagevendende årlig tur med overnatning og natfiskeri. Man kan godt kalde det Størens dag, der blev fanget flere på 12-14 kilo. Som det er tradition lød aftensmenuen på grillstegt mørbrad, grillede hele løg, bagt kartoffel og masser af bearnaise sovs.
Hilsen Agger

 
 

Simested 9-16/5

Så var der igen afgang til årets Jyllandstur. Startede med morgenmad i fiskeklubben hvorefter bilerne blev pakket med proviant og udstyr. En dejlig tur og der var nogen der fangede fisk.
Hilsen Agger

 
 

 
Fastelavn 15/2

28 voksne og 13 børn have fundet vejen til fastelavnsfest i Amager Lystfiskerens klubhus søndag den 15. februar 2015. Som sædvanlig var der dækket op til et par hyggelige timer sammen med forældre, bedsteforældre og børn.

For børnene var der præmie til kattekongen og bundkongen.  

For de voksne var der præmie til kattekongen og bundkongen.

Da de voksne havde slået tønden ned, og det gik hurtigt fem slag, var der kaffe, chokolade og fastelavnsboller i klubhuset og hjemmelavede slikposer til børnene.

 

Kattekonge børn blev David Pihl Pedersen  

Bundkonge børn blev Hjalte Aggerholm.

Kattekonge voksne blev Anders Rosendal

Bundkonge voksne blev Katrine Schøbel.

Hilsen Agger

  

 

 
 

 


 
Amagerlystfiskeren, Amager Strandvej 413, DK-2770  Kastrup = Telefon: 2618 8252 =   Email: amagerlystfiskeren@hotmail.com