Amagerlystfiskeren

Forside Årets Arrangementer Afholdte Arrangementer Rekorder Sponsorer Vedtægter

 
Afholdte Arrangementer
 

HUSK: I er MEGET velkomne til, at tage nogle billeder fra turene samt lave et lille skriv om begivenhederne, fangster o.s.v.
og give dem til Johnny.
Så vil det komme her på hjemmesiden og i vores nyhedsbrev.


2012
 

Banko, 14. november

Der var fuldt hus til fiskeklubbens årlige bankoaften med masser af præmier og glade vindere.
 

   
   
   
   

 

 

Ørsted P&T 7.-8. sepetmber

21 mand tog på denne årlige tur. Vi plejer at leje to hytter ved søbredden, men vi var blevet så mange at vi denne gang lejede det store hus med overdækket terrasse., så slap vi også for at slå det store telt op.

Fiskeriet startede klokken 1000. Det var ikke fordi der ikke var fisk i søen, de sprang til højre og venstre, men kunne vi få dem på krogen?, nej da, de var ikke interesserede i at bide, uanset hvad vi kastede ud.

Ved frokosttid kom Teddy, riggede sit grej til og efter få kast landede han en ørred på 1,9 kg. Sådan skulle det gøres. Teddys fisk blev også den største der blev fanget.

Klokken 1800 blev der som sædvanlig serveret grillstegt mørbrad, grillede hele løg, bagt kartoffel og masser af bearnaise sovs, et rigtigt herremåltid. Efter en god nats søvn i rolige omgivelser, vi sov 18 mand i samme lokale, forsatte vi fiskeriet om lørdagen, dog uden at slå Teddys fisk på 1,9 kg.

Agger

    

Generalforsamling 28. marts

Den årlige generalforsamling i klubben trak som foregående år fuldt hus, måske fordi menuen efter generalforsamlingen bestod af hjemmeslavede gule ærter med flæsk og pølse og meget stærk dijonsennep.

Havtur med M/S Kastrup 24. marts

Lørdag den 24. marts sejlede 13 medlemmer fra Amager Lystfiskeren igen ud på en havtur.

Der var afgang fra Dragør havn klokken 0800. Vejret var klart men noget køligt. Vejrprofeterne havde lovet sol, men det blev der ikke noget af før sent på eftermiddagen. Vi var tilbage i Dragør havn igen ved 18 tiden.

Der blev fanget 26 torsk, en ising og lidt sild.

Den største torsk var på 4,8 kilo, pæn størrelse. De fleste torsk var på 1 – 1,5 kilo.

Tak til vores turleder Erik for et godt arrangement.

Agger


 

Fastelavn 19. februar

Årets fastelavnsfest blev afholdt søndag den 19. februar 2012 i Amager Lystfiskerens klubhus.  Vejret var perfekt, sol, ingen blæst og kun små frostgrader. Brændeovnen var tændt, bordene var dækket, tønderne var på plads, så rammerne var sat til at tage imod forældre, bedsteforældre og børn. For børnene var der præmie til Kattekongen og bundkongen og til bedste udklædt dreng og pige. For de voksne var der præmie til kattekongen.

Efter en ihærdig indsats fra børnenes side lykkedes det at få bunden slået ud af tønden, og ud faldt en masse karameller. Børnene var åbenbart ikke vandt til at der var noget i tønden, så de stod bare og kiggede på med store øjne. Det var først da forældre og bedsteforældre opfordrede børnene til at få fat i karamellerne at der kom gang i tingene. Alle børnene kastede sig over bjerget af karameller og fik fyld lommerne. Da alle karamellerne var væk, gik børnene i gang med at slå resten af tønden ned og med lidt assistance fra formandens side, med en bidetang, lykkedes det til sidst. Da de voksne havde slået tønden ned, var der kaffe og fastelavnsboller i klubhuset, slikposer til børnene og dejlige varme pølser til at stille den værste sult.

 

Kattekonge børn blev Lucas Bjørn Helsinghof

Bundkonge børn blev Alina Pihl Mikkelsen

Kattekonge voksne blev Thomas Aggerholm

Bedst udklædte dreng blev Markus Aggerholm som var ridder.

Bedst udklædte pige blev Alina Pihl Mikkelsen som var trold.

Til alle forældre og bedsteforældre, mød op næste år, tag børn/børnebørn med, der er plads til mange flere. Tak til formand Bent Pihl, og hustru Lisbeth for et flot arrangement i hyggelige rammer.

Agger


Øresund 16. februar

Årets første havfisketur 2012 var planlagt til den 12. januar med HANNE BERIT fra Rungsted havn, men turen blev aflyst på grund af dårligt vejr. Turen blev flyttet til torsdag den 16. februar, men på grund af is i Rungsted havn, blev der afgang fra Helsingør.

Amager Lystfiskeren havde lejet hele båden, og 27 fiskere med venner mødte op på denne frostklare og solrige torsdag.

Der var afgang fra Helsingør klokken 0800, men kort efter afgang, måtte skipper sætte farten ned på grund af drivis.

Efter nogen tid kom vi ud i isfrit farvand ved den svenske kyst og fiskeriet kunne begynde. Det tog ikke lang tid før de første torsk

blev fanget, og der kom også sild med op, ganske forståeligt når man bruger sildeforfang og ikke torskeforfang.

Der blev i alt fanget 142 torsk på turen, mange med rogn (dagspris 150 kroner pr. kilo).

Den største torsk var på 4,6 kilo. Formanden Bent Pihl fangede en ”stor” søstjerne på ca. 400 gram.

Efter en god dag på havet med fangst til alle, anløb vi Helsingør igen klokken 1600. Tak til vores turleder Erik for et godt arrangement.

Agger 

  


 
Amagerlystfiskeren, Amager Strandvej 413, DK-2770  Kastrup = Telefon: 2618 8252 =   Email: amagerlystfiskeren@hotmail.com