Amagerlystfiskeren

Forside Årets Arrangementer Afholdte Arrangementer Rekorder Sponsorer Vedtægter

 
Afholdte Arrangementer
 

HUSK: I er MEGET velkomne til, at tage nogle billeder fra turene samt lave et lille skriv om begivenhederne, fangster o.s.v.
og give dem til Johnny.
Så vil det komme her på hjemmesiden og i vores nyhedsbrev.


2009
 

Mörrum den 30. september

Den årlige tur til afslutningsfiskeriet.
 

Ørsted 11.–12. september
 

Bustur til Mörrum 8. september

25 deltagere fra Amager Lystfiskeren.
 

Simested 9.–16. maj

Til den årlige tur til Simested og Karup å, var der det største antal deltagere til dato. 15 mand af sted hele ugen. - Meget flot!

Desværre blev det ikke til nogen fisk i åerne, men et par besøg i de lokale P & T søer gav 84 kg. fisk med hjem. Ikke så dårligt alligevel. Dog er det lidt nedtrykkende, at vi ikke kan fange noget i åerne. Dennis fik nogle fif af en lokal fisker ved Simested å, og de vil blive afprøvet næste år.
 

Præmierefiskeri i Mörrum 27. marts

6 mand tog af sted, Stig, Mogens, Erik, Dennis, Bent og Benny J. Og sædvanen tro, så fangede fiskerne fra Amager Lystfiskeren igen mange fisk. Erik fik en havørred på 3,4 kg og en hybrid på 5,2 kg. Begge i pool 27. Dennis fik en stor laks i pool 4, desværre en nedgangsfisk, så den blev behørigt genudsat. Benny J fik en lille hybrid på 2,4 kg. i pool 17 og Bent Pihl fik en lille laks i pool 15.
 

Kysttur til Korsør/Storebælt 6.–8. marts

Gunnar og Linda havde igen stillet deres sommerhus til rådighed og yderligere lånt 2 andre sommerhuse. Utroligt de tør blive ved!!

Igen var vi 11 mand af sted, og denne gang var vejret med os. Tude å var atter et godt sted at fiske – i hvert fald for formanden (3 havørreder) og næstformanden (2 havørreder) Desværre havde ingen andre fundet fidusen denne gang. Teddy prøvede ihærdigt, længe efter vi andre var kørt hjem. Faktisk så længe at han ”kørte tør for strøm” eller hans bil gjorde. Heldigvis var der stadig strøm på hans mobil, så hjælp kunne tilkaldes!!!

Igen stor tak til Linda og Gunnar for lån af sommerhus og ikke mindst en stor tak til Linda for den dejlige mad. Mums!!
 


 
Amagerlystfiskeren, Amager Strandvej 413, DK-2770  Kastrup = Telefon: 2618 8252 =   Email: amagerlystfiskeren@hotmail.com